maandag 24 januari 2011

Traditioneel en stijlvol afgewerkte driegevelwoning op een perceel van ca. 7a in gezellige woonwijk naast A12 en Moretusbos. Op 10 min van Antwerpen nabij alle invalswegen naar Brussel en Nederland. Openbaar vervoer op wandelafstand. Scholen en winkels in de buurt. Bouwjaar 1969. Recente dak & hoge rendement ketel op gas. KI 2.110. Beschikbaar eind augustus 2011. Bezoeken alleen op zondag tussen 15 & 17u. 

 Indeling

Gelijkvloers:

Inkomhal met marmeren vloer met gastentoilet en antieke lavabo, sfeervolle en lichtrijke woonkamer met laminaat (32m²) met haardhoek, een grote volledig ingerichte keuken (granieten werkblad, onder- en bovenkasten, oven, microgolfoven, 5-pits-gasfornuis, vaatwasser en koelkast) met eetplaats op tegelvloer, groot bureel, sas met toegang tot tuin.

1ste verdieping

Vanuit de inkomhal komt u via de marmeren trap op de 1ste verdieping. Hier treft u de badkamer voorzien van tegels, toilet, ligbad met douchescherm en dubbele lavabo, drie ruime slaapkamers (tapijt en laminaat). Terras aan achter- en voorgevelzijde.

2de verdieping

Via een vaste houten klimtrap betreedt men de volledig geïsoleerde en ingerichte zolder die twee extra slaapkamers met buro bevat alsook een opbergruimte, alles met vasttapijt en ingebouwde lage kasten.

Magazijn en tuin

Achtergelegen magazijn van 125m² (vroegere werkplaats nu gebruikt als garage en speelruimte) voorzien van elektriciteit. Volledig gerenoveerd samen met nieuw  aangelegde tuin in 2009. Oprit van klinkers en kasseien. Groot terras met kleine witte Chinese tegels en BBQ in steen.

Kelder

Volledig onderkelderd: Twee ruimtes met wasplaats, koelkast, diepvriezer, recente hoog-rendement aardgasketel, koelkast en goed verluchte kruipkelder. Betonnen dak, roofing en sectionale poort in perfecte staat.

meer info


Geen opmerkingen: