zondag 8 november 2009

Het grootste tegelaanbod van de BeNeLux

IMPERMO-STULTJENS NV
Tiensesteenweg 127
3800 Sint-Truiden

T +32(0)11 68 10 26
F +32(0)11 68 61 76

info@impermo.be

Impermo is reeds 90 jaar een begrip in binnen- en buitenland.
Uw ideeën krijgen de ruimte in de toonzalen van enkele duizenden m².


Alle klassiekers, de nieuwste trends en alle bekende merken worden voorgesteld in kamergrote sfeerboxen. Aparte afdelingen voor wandtegels, vloertegels, terras, parket en natuursteen maken de keuze overzichtelijk.
Het succes van Impermo is ondermeer te danken aan een uiterst scherpe prijzenpolitiek. Massa-aankoop en enorme voorraden zijn uw voordeel. Zo kan u de vloer van uw dromen onmiddellijk meenemen of laten leveren aan huis. Uw bestelling kan ook maandenlang op afroep gestockeerd worden.


Ook voor het basisgamma vindt u bij Impermo, ondanks het grote assortiment, een prijs die vaak lager is dan deze in de gekende grote bouwmarkten. Wist u dat heel wat van de "goedkoopste" tegels in doe-het-zelfzaken geen enkele kwaliteitscontrole ondergingen?

Impermo echter streeft ernaar om toch basiskwaliteit te leveren aan de laagste prijs van de markt. Het verschil ligt in de afwerking en de kwaliteitscontrole. Het spreekt voor zich dat tegels van tweede keuze of met een beperkte afwerkingsgraad lager geprijsd kunnen worden. Het verschil is vaak pas zichtbaar na plaatsing en dan is het te laat. Van een echte tegelspecialist mag je terecht kwalitatief basismateriaal verwachten


Impermo voert een aparte prijzenpolitiek. Door massa aankopen rechtstreeks bij de fabrikanten in het buitenland te doen worden verschillende kostenposten geschrapt of sterk verminderd. Het principe is de mooiste en nieuwste materialen aan te bieden aan prijzen die een stuk lager liggen dan de gangbare marktprijs.

Geen opmerkingen: