zondag 8 november 2009

Serry NV

Tegelbedrijf SERRY n.v. is ontstaan in 1966 na overname van een tegelfabriek uit Hever door de Heer en Mevr. SERRY. In die tijd waren er nog heel veel producenten van granitotegels, de gekende marmermozaïektegels. Deze productie van granitotegels heeft maar enkele jaren stand gehouden, dit vooral door de opkomst van de Italiaanse geglazuurde tegels.

Sinds 1980 is de zaak verhuisd van Hever naar Boortmeerbeek. Begin 1995 werd de zaak overgenomen door Carl en Patrick SERRY. Sinds die tijd kent de firma een enorme expansie. De verkoop werd meer toegespitst op keramische tegels en natuursteen, met rechtstreekse import. Daarnaast werd ook een afdeling parket opgestart. Er werden ook grote investeringen gedaan in de natuursteenafdeling. Hierdoor kunnen wij alle soorten maatwerk leveren in marmer en graniet.

De laatste jaren is er ook een grote evolutie ontstaan in de tegelmarkt. Door het zeer grote aanbod van tegels is het nodig over voldoende expositieruimte te beschikken. Met onze toonzaal van 800 m² kunnen wij ongeveer 1500 referenties aanbieden aan onze klanten. Hierbij is het dagelijks up-to-date houden van deze toonzaal een noodzaak omwille van het snel veranderend aanbod.

Onze klanten zijn voornamelijk privé personen. Wij spitsen ons vooral toe op particuliere werken, zoals de vele verbouwingen en nieuwbouw privé-woningen. Daarbij zijn 70% van onze klanten mensen die zelf plaatsen of iemand hebben voor de plaatsing. Door onze rechtstreekse import kunnen wij zeer competitieve prijzen en goede service aanbieden. De markt van de aannemers beperkt zich enkel tot levering van de materialen.

Er werken momenteel een dertigtal mensen bij de firma.

Vloertegels, parket, venstertabletten, tussendorpels, badkamermeubels, tabletten voor badkamer & keuken, wastafels & tafels, kiezen voor uw interieur … is een moeilijke en belangrijke beslissing.
Kleuren, kwaliteit, compositie, formaten, mogelijkheden, … Het aanbod is zo overweldigend dat een beetje hulp bij de inrichting en een technisch advies geen overbodige luxe zijn.
.
Ons verkoopteam staat ter uwer beschikking om u te helpen en een keuze te maken die past binnen uw budget.

Openingsuren
..Maandag – Vrijdag: 9-12 en 13-18 uur
..Dinsdag: 13 - 18 uur ..Zaterdag: 10-17 uur

Leuvensesteenweg 396 - 3190 Boortmeerbeek - Telefoon: 016/60.44.89 -
Fax: 016/60.54.87

Geen opmerkingen: